Showing 1- of results

Crepe terlenka i...

€22,95 per meter

High twisted cre...

€13,95 per meter

Jersey crepe lyc...

€11,95 per meter

Dubbel crepe wol...

€59,95 per meter

Stretch crepe iv...

€24,95 per meter

Crepe bi-Stretch...

€19,95 per meter

Crepe terlenka ivory

€22,95 per meter

Soepel vallende rekbare terlenka crepe. Deze kwaliteit heeft de uitstraling van een wollen crepe, maar is toch polyester / rayon met lycra.Met als voordeel deze makkelijk te reinigen is en comfortabel draag comfort.Deze stof heeft een zeer mooie valling en is van het exclusieve Engelse merk Graham Smith Fabrics.

High twisted crepe ivory

€13,95 per meter

Hoogwaardige crepe polyester micro. Mooi zwaar soepelvallende stof. Erg mooi voor jurken en rokken.Makkelijk te onderhouden en is mooi vallende fijne micro crepe stof. Door de korrelige structuur kan deze elegante uni-kleurige stof verwerkt worden in kledingstukken zonder dat het eentonig wordt. Deze kreukarme en ondoorschijnende kwaliteit voelt zeer comfortabel aan. Deze hoogwaardige crepe behoudt voor lange tijd zijn kwaliteit, kleur en edele structuur. De stof is 261gram.

Jersey crepe lycra ivory

€11,95 per meter

Dubbel crepe wol Kleur donker ivory

€59,95 per meter

Exclusieve Italiaanse double crepe wool. Deze mooie zware kwaliteit is licht rekbaar ( comfort stretch ) door de weving van de stof en heeft een korrelige uitstraling en wordt vele in de haute couture mode verwerkt. Dit is een hele mooie zwaar vallende kwaliteit die voor vele doeleinde te gebruiken is zoals bv voor jurken, rokjes, colbert maar ook voor broeken.

Stretch crepe ivory

€24,95 per meter

Crepe bi-Stretch micro fine crepe stretch ivory 250gram m2

€19,95 per meter