Over Van Gool Stoffen

Van Gool Stoffen is een van de grootste stoffenzaak van Nederland, die al bestaat sinds 1970 en is vanaf die tijd gevestigd in Tilburg. Van Gool stoffen is uitgegroeid tot een stoffenspeciaalzaak met een enorm assortiment. Onze verkoop oppervlakte van zo'n 1000 m2, zorgt ervoor dat u bij ons een zeer grote kans van slagen heeft.

Wij bieden u namelijk een zeer grote collectie modestoffen,tricot stoffen, exclusieve stoffen, zijde stoffen, designerstoffen, kinderstoffen, kinderkamerstoffen, bruidsstoffen, cocktailstoffen, feeststoffen, luxe stoffen, carnavalsstoffen, imitatiebont, Biologische stoffen, fluweel,gordijnstoffen, interieurstoffen, fournituren en patronen. Dit alles van de bekende merken : Stenzo kids, Nooteboom stoffen, John Kaldor, Al la Ville, La Maison Victor ,Graham Smith, Fibre mood stoffen Libeco stoffen,little darling, Tante Ema stoffen,Milliblu's stoffen, Polytex, Soft Cactus, So Cute stoffen, Melli Mello stoffen, Qjutie kids stoffen, Bio katoen stoffen, Interplan en nog veel meer bekende merken. Kunt u het niet vinden wat u zoekt in onze online webshop neem dan gerust contact met ons op per mail ,want de kans is zeer groot dat dit in onze stenen stoffenwinkel wel op voorraad is. Service en kwaliteit is ons motto, daarom streven wij ernaar dat de klant tevreden is met zijn aankoop . Maar mocht een artikel onverhoopt niet aan de verwachtingen voldoen, is er iets misgegaan met de bezorging of heeft u een klacht?

Neem dan meteen contact met ons op per mail. We helpen u graag en staan altijd voor u klaar om het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen!

Wij wensen u veel winkel plezier.

Team Van Gool Stoffen.

Openingstijden winkel :
Maandag van 13.00 uur t/m 18.00 uur.
Dinsdag t/m Vrijdag van 9.00 uur t/m 18.00 uur.
Zaterdag van 9.00 uur t/m 17.00 uur.