Algemene voorwaarden

Algemeen

Deze Algemene Verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Vangoolstoffenonline. Naast deze Algemene Verkoopvoorwaarden kunnen indien nadrukkelijk aangegeven Aanvullende Voorwaarden van toepassing zijn op bepaalde producten. De overeenkomst komt tot stand op het moment dat een bestelling op de webshop is geplaatst en door u bevestigd is. Wanneer u een bestelling heeft gedaan bij Vangoolstoffenonline ontvangt u een bevestigingsmail. Vangoolstoffenonline mag een overeenkomst weigeren of eenzijdig ontbinden, indien zij goede gronden heeft om aan te nemen dat u uw verplichtingen niet zal kunnen voldoen of omdat er eerdere afspraken niet door u zijn nagekomen.

Betaling, verzendkosten en levering.

Wij leveren uitsluitend na ontvangst van een betaling. De levertijd is afhankelijk van de gekozen betaalmethode. Bestellingen worden over het algemeen binnen enkele dagen na betaling afgeleverd. De Goederen worden verzonden via DHL en op werkdagen afgehandeld. Bestellingen buiten Nederland worden meestal binnen tien werkdagen geleverd. Vangoolstoffenonline heeft de meeste producten in het aangeboden assortiment op voorraad en streeft ernaar om de bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. Levertijden en voorraadindicaties die op de webshop vermeld staan, zijn slechts indicaties. Deze kunnen onder andere afwijken doordat wij ons assortiment naast op de webwinkel ook in onze stenen winkel aanbieden. Indien een product niet voorradig is en deze niet binnen een week geleverd kan worden, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om naar een passende oplossing te zoeken. Vangoolstoffenonline kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor gevolgschade als gevolg van producten die niet geleverd kunnen worden.

De vermelde prijzen van de producten zijn in euro`s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Speciale aanbiedingen zijn slechts geldig voor de geldigheidsduur zoals vermeld bij de aanbieding. Deze vermelding staat vermeld op de internetsite met betrekking tot die speciale aanbieding. De verzendkosten zijn afhankelijk van de gewenste verzendmanier. Indien u bijzondere vervoerwensen heeft komen de extra kosten voor uw rekening. Alle bestellingen worden op het opgeven adres afgeleverd.

De goederen worden in opdracht van u en voor uw rekening en risico vervoerd. Vangoolstoffenonline besteedt de verzendingen uit aan DHL. Vangoolstoffenonline is niet gerechtelijk verantwoordelijk voor de intergriteit van de afleverwijze van de door u bestelde producten. Vangoolstoffenonline is niet aansprakelijk voor diefstal en of beschadiging tijdens de verzending.

Kleurechtheid, ruilen en herroepingrecht

De kleuren van de getoonde artikelen kunnen een afwijking hebben ten opzichte van de kleur op het beeldscherm, door bijvoorbeeld de instellingen van uw monitor. Op kleurafwijking kunnen geen artikelen retour worden gezonden. Bij twijfel of eventuele vragen stuur ons gerust een e-mail naar info@vangoolstoffen.nl. Wij zijn niet aansprakelijk voor druk-en of typefouten, waardoor onopzettelijk een verkeerde prijs is weergeven. Vangoolstoffenonline zal de prijs z.s.m. aanpassen. De koper is verplicht de producten onmiddellijk na ontvangst nauwkeurig te controleren. Overeenkomsten met consumentkopers waar uitsluitend gebruik is gemaakt van elektronische communicatie, geldt dat de consumentkoper het recht heeft zonder boete en zonder opgaaf van redenen een herroepingrecht uit te oefenen binnen 7 werkdagen na aflevering van het product in kwestie. Van herroepingrecht zijn uitgezonderd producten die:

op maat zijn afgeknipt en / of gesneden ( artikel die ook al geknipt zijn t.b.v. bestelling kunnen niet meer geannuleerd worden, wanneer u artikelen voor bijv. een set bij elkaar heeft gezocht, vermeldt dit graag bij de opmerkingen zodat we er rekening mee kunnen houden); tot stand gebracht zijn overeenkomstig specificaties van koper; duidelijk persoonlijk van aard zijn; door hun aard niet kunnen worden teruggezonden; snel kunnen bederven of verouderen; van kranten en tijdschriften.

Indien de consumentkoper van het herroepingrecht zoals vermeld in het vorige lid gebruik heeft gemaakt, dan draagt Vangoolstoffenonline zorg voor terugbetaling binnen 30 dagen. Persoonsgegevens Vangoolstoffenonline zal de gegevens van de consumentkoper uitsluitend verwerken in overeenstemming met haar privacy beleid. Vangoolstoffenonline neemt daarbij de van toepassing zijnde privacyregel- en wetgeving in acht.

Copyright.

Niets van deze site mag worden gekopieerd, verdubbeld, verspreid, veranderd, overgenomen of op welke manier dan ook, zonder eerst schriftelijk toestemming te vragen aan Vangoolstoffenonline.